Coffee break

Coffee break uz pet pitanja

Coffee break uz pet pitanja

Ognjenu Bagatinu (40), menadžeru i suvlasniku poliklinike Bagatin i  medijske platforme Poduzetnik, dan počinje između 5.30 i 6.00 ujutro jer ima troje male djece. Radni dan mu ponekad traje četrnaest sati, a koncentraciju i budnost održava kavom. „Svaki poduzetnik mora znati da će uvijek raditi više nego drugi, da mora imati viziju, hrabrost i upornost ostvariti tu viziju te biti spreman brzo donositi odluke. Uz pet pitanja saznajte koja je to kava koja mu pomaže donositi odluke.

  1. Kada piješ prvu kavu?

Moj radni dan kreće rano ujutro s kavom i spremanjem djece za vrtić, a onda kad dođem na posao slijedi i druga kava.

  1. Kakvu kavu piješ?

Prije nisam mario za okuse kava, ali Must ima toliki izbor okusa da sam ih počeo miješati. Ujutro pijem one jače, a popodne slabije da mogu zaspati.

  1. Što za tebe znači kava?

Kava me drži budnim i skoncentriranim, ali miris kave je zapravo taj koji meni najviše paše i Iskreno, kava je cijeli radni dan uz mene na stolu, iako pazim da ne popijem više od tri.

  1. Kava u zrnu, mljevena ili u kapsulama?

Uz četrnaest sati radnog dana i troje djece, nemam puno vremena za pripremu kave tako da uvijek i svugdje biram kavu u kapsulama.

  1. Otkrij nam tvoj omiljeni MUST okus?

Kao što sam rekao, ujutro je to neka kava jačeg intenziteta kao što je Napoli, a popodne je to obično Lungo, savršene baršunaste kreme i mirisa.

Ognjen kaže da mu nije uvijek jednostavno „preživjeti“ dan, zato je kava gotovo cijeli dan uz njega na stolu – njegov najbolji prijatelj. Posjetite i vi MUST web shop i pronađite svog najboljeg prijatelja!

Više o svim Must kavama potražite na webu,  Facebook i Instagram profilima.

Povezani članci