Naše mješavine

NAPOLI

INTENZITET 8/8

Snažna osobnost, nepogrešiv kremasti okus pravog napuljskog espressa. Oštre note pažljivo odabranih afričkih zrnca nadopunjuju se sveobuhvatnom aromom koju daju brazilska zrnca. Nadopunjujuća zrnca Afrike i Brazila tvore gustu, baršunastu kremu stvorenu za užitak.

CAPPUCCINO

Slatkoća u obliku bijelog oblaka koja skriva pravo zadovoljstvo kave; nikad nije bilo tako lako pripremiti pravi talijanski cappuccino.

LUNGO

INTENZITET 7/8

Intenzivan i dugotrajan užitak, očaravajuća emocija između aromatičnih nota kakaa i začinjenih tostiranih badema i lješnjaka koji se spajaju u savršenom kontrastu intenzivnog, ali nježnog, postojanog, ali mekog, baršunastog spoja.

COCOCHOC

Radost za svako dijete sadržano je u proizvodu nedoljivo za doručak ili za slatku pauzu punu energije, mješavina mlijeka u prahu i kakako koje stvaraju savršenu kremastu kombinacju.

CREMOSO

INTENZITET 6/8

Mekana i lagana mješavina kave s očaravajućom i konzistentnom aromom. Puni, slatkasti okus s ukusnim notama lješnjaka kombiniraju se s intezivnim okusom kakaa, nježno milujući nepce baršunastim dodirom.
Caffè macchiato Cortado Must in 16 capsule compatibili Dolce Gusto

CORTADO

Cortado je široko rasprostranjen u latinoameričkoj kulturi, a nastao je dodavanjem male količine vrućeg mlijeka u espresso kako bi se ublažio slatko kiseli okus kave i učinio ga savršenim napitkom čak i za večer.

RISTRETTO

INTENZITET 5/8

Slatko kisele i kremaste note kave koje te obuzimaju cijelog, a nepce ostavljaju u valceru intezivnih okusa s jasnim naznakama tamne čokolade te badema i oraha. Puna i očaravajuća mješavina koja savršeno kombinira slatkoću, nježnost, jačinu i gustoću kave.

LATTE MACCHIATO

Espresso kava u kombinaciji sa slatkim oblakom mlijeka, neophodna za jutra u mnogim europskim zemljama. Kombinacija koja nudi i okus i energiju za najbolji poečetak dana.

PURO ARABICA

INTENZITET 4/8

Prava senzacija za osjetila, egzotične note čokolade, meda i cvijetova stapaju se s plodovima badema i lješnjaka. Jedinstven postupak odabira i prženja jamči vrhunsku kvalitetu kave punog i očaravajućeg okusa, karakternog, a istvremeno slatkog i nježnog.

ČOKOLADA

Uzmi slatku pauzu, jednostavnim gestama razmazite sebe i uživajte u trenutcima opuštanja uz neodoljivu čokoladu.

DECA (Bez kofeina)

INTENZITET 3/8

Autentična aroma, mješavina vrhunske kave koja pruža savršeni spoj za sve one koji se ne žele odreći suptilnog no intezivnog užitka odmora bez ograničenja.

LATTE (Mlijeko)

Mlijeko je jedan od temeljnih proizvoda u našoj prehrani za sve dobne skupine, a idealno je i u kombinaciji sa cappuccinom.

GINSENG

Nježna aroma s karakternim notama karamele, pravo slatko iskustvo ginsenga pri čemu pruža pravu energiju optimizma za suočavanje s novim danom.