KAPSULE SA ZAŠTITOM OD DVIJE GODINE

Posebno dizajnirane samozaštitne kapsule “Dijamant” kompatibilne su sa svim Nespresso®* aparatima. Inovativna hidraulika kapsule omogućava ujednačenu ekstrakciju kave. Nadalje, posebna konfiguracija membrane kapsule kombinirana sa posebnom vrstom plastike čuva vrhunsku kvalitetu kave čak 24 mjeseca.
Capsula Must compatibile Nespresso

BIORAZGRADIVE KAPSULE

100% biorazgradive samozaštitne kapusle koje su dizajnirane da optimalno djeluju u svim Nespresso®* aparatima.
Kapsula se sastoji od bioplastike i papira te se nakon korištenja svrstava u organski otpad. Ne sadrže aluminij ni plastiku.
Kao i kod klasičnih kapsula, inovativna hidraulika kapsule omogućava ujednačenu ekstrakciju kave, a posebno dizajnirana kapsula čuva kvalitetu kave 18 mjeseci.
Capsula compostabile e biodegradabile Must compatibile Nespresso

Naše mješavine

Caffè espresso Napoli Must - in 10 capsule compatibili Nespresso

NAPOLI

INTENZITET 8/8

Snažna osobnost, nepogrešiv kremasti okus pravog napuljskog espressa. Oštre note pažljivo odabranih afričkih zrnca nadopunjuju se sa sveobuhvatnom aromom koju daju brazilska zrnca. Zrnca Afrike i Brazila u konačnici tvore gustu, baršunastu kremu stvorenu za užitak.

SUPREMO

INTENZITET 7/8

Pržena i mljevena organska zrnca kave pružaju pravo, prirodno zadovoljstvo espressa. Već od prvog gutljaja osjeti se puna, bogata i savršeno uravnotežena aroma intenzivne kave.
* Organska kava u biorazgradivim kapsulama
Caffè espresso LungoMust - in 10 capsule compatibili Nespresso

LUNGO

INTENZITET 5/8

Intenzivan i dugotrajan užitak, očaravajuća emocija između aromatičnih nota kakaa i začinjenih tostiranih badema i lješnjaka koji se spajaju u savršenom kontrastu intenzivnog, ali nježnog, postojanog, ali mekog, baršunastog spoja.

ARMONIA

INTENZITET 6/8

Mljevena i pržena organska kava u biorazgradivim kapsulama koje čuvaju kvalitetu i aromu kave. Intenzivni okus savršeno je balansiran sa nježnim, slatkim i mirsinim notama za potpuno opuštajući odmor.
* Organska kava u biorazgradivim kapsulama
Caffè Espresso Cremoso Must - in 10 capsule compatibili Nespresso

CREMOSO

INTENZITET 6/8

Očaravaujuća, slatka i robusna aroma, kremasta tekstura sa suprostavljajućim orašastim slatko kiselim notama naspram bogatog okusa nezaslađenog kakaa. Pomiješani okusi ostavljaju baršunasti okus u ustima.
Caffè monorigine Colombia, capsule compostabili, Must Espresso Italiano

COLOMBIA

INTENZITET 5/8

Premium 100% Arabica kava podrijetlom iz Kolumbije. Kava oštrog okusa sa srednje visokim notama kiselosti i osjećajem tamne čokolade u ustima.
* Biorazgradive kapsule
Ristretto Must - in 10 capsule compatibili Nespresso

RISTRETTO

INTENZITET 7/8

Intenzivni osjećaj slatko kiselih i kremastih nota koji nepce ostavljaju u valceru intenzivnih i dragocjenih okusa s jasnim naznakama tamne čokolade te badema i oraha. Potpuna mješavina savršene slatkoće i nježnosti okusa.
Caffè monorigine Kenya, capsule compostabili, Must Espresso Italiano

KENYA

INTENZITET 6/8

Puna i prirodna premium 100% Arabica kava podrijetlom iz Kenije, bogata svježom i voćnom aromom, ugodno kiselkastog okusa s blagim notama citrusa.
*Biorazgradive kapsule
Caffè espresso Puro Arabica Must - in 10 capsule compatibili Nespresso

PURO ARABICA

INTENZITET 6/8

Aroma tamne čokolade, meda i orašastih plodova tipična za svježe ubrana i tek pržena zrnca kave. 100% Arabica kava savršene slatkoće i bogatog intenziteta okusa.
Caffè monorigine Perù, capsule compostabili, Must Espresso Italiano

PERÙ

INTENZITET 5/8

Puna i aromatična premium Arabica kava, podrijetlom iz Perua, sa čokoladnim notama, obogaćena baršunastom kremom.
* Biorazgradive kapsule

BIOLOGICO (BIO kava)

INTENZITET 6/8

Stručno odabrana mješavina kave organskog podrijetla, pržena do točno određenog stupnja kako bi istakla svoju slatku i karakternu aromu s nijansama kakaa.
Caffè espresso Decaffeinato Must - in 10 capsule compatibili Nespresso

DECAFFEINATO (Bez kofeina)

INTENZITET 6/8

Vrhunska kava zbog koje će vam srce brže zakucati. Ugodna mješavina koja pruža pravi užitak talijanske kave, pun miris i okus, a sve bez kofeina.
*Biorazgradive kapsule
Caffè macchiato Cortado Must - in 10 capsule compatibili Nespresso

CORTADO

INTENZITET  6/8

Kava rasprostanjena u Latinoameričkoj kulturi, potječe iz navike dodavanja male količine mlijeka u espresso sa svrhom ublažavanja slatko-kiselih nota kave, što je čini idealnom kavom za večernji užitak.
Cappuccino Must - in 10 capsule compatibili Nespresso

CAPPUCCINO

Ukusan pjenasti oblak, mekan i konzistentan, ispod kojeg se krije nježan okus kave. Nikad prije nije bilo ovako jednostavno napraviti umjetnički cappuccino.
Ginseng Must - in 10 capsule compatibili Nespresso

GINSENG

Za savršeno slatko iskustvo, delikatna aroma obogaćena notama karamele; napunite se energijom optimizma na za novi početak dana.