Must Espresso Italiano, poznati je talijanski brend našeg partnera, tvrtke ULTRAMAR Caffe Srl. MUST je  dostupan je na hrvatskom tržištu u kapsulama ili pakiranjima mljevene kave i kave u zrnu. Ono što MUST kavu izdvaja od konkurencije je posebna briga za okoliš u cijelom procesu „od polja do šalice“.

MUST u ponudi uz organsku kavu ima i više od 30 blendova kave koji zadovoljavaju i najzahtjevnija nepca, nudi biorazgradive, aluminijske i plastične kapsule za Dolce Gusto i Nespresso aparate, skrivajući u okusu pravu talijansku „dolce vita“ priču.

Upravo se u Italiji proizvode najbolje mješavine kave koje su osvojile ljubav mnogih ljubitelja i zaljubljenika u kave. Talijanski espresso je gusta baršunasta pjena sa zlatnim nijansama koja prekriva cijelu površinu kave u šalici. Savršen MUST okus pravog talijanskog espressa treba jednostavno doživjeti.

Strast prema ovom modernom eliksiru života koji je nastao u 8. stoljeću, najbolje potvrđuje statistika, naime svakog sata diljem svijeta popije se preko 93 milijuna šalica kave.