Coffee break

Što Must kava govori o vašem karakteru?

Što Must kava govori o vašem karakteru?

Zvuči vam nevjerojatno da drugi o vašim karakternim osobinama može puno toga saznati samo iz informacije o tome kakvu kavu pijete?

Tip kave koju pijemo stvar je ukusa, ali i naše navike, a kad stvari tako postavimo, naše svakodnevne navike doista mogu puno reći o nama kao osobi.
Evo što prema istraživanjima vaša omiljena Must kava govori o vašim osobinama:

Crna kava: Osobe koje preferiraju tursku, crnu kavu vole jednostavnost, minimalizam i najviše ju vole ispijati u udobnosti svog doma. Mudri ste i cijenite male tradicionalne vrijednosti. Probajte našu Cremoso Oro mljevenu kavu s karakterom.

Espresso: Kao ljubitelj espressa vi ste veoma radišna osoba, prilagodljiva na sve životne prepreke. Vaša kava bez ikakvih dodataka govori da ste direktna, jasna osoba, pravi vođa koji uspije u svemu što naumi!
Za potpuni doživljaj espressa predlažemo Supremo 100% Arabica.

Kava s mlijekom: Ovaj klasik i jedan od najčešćih načina kako volimo ispijati kavu, ne govori baš sve idealno o osobama koje ga piju. Teorije kažu da su ti konzumenti skloni neurotičnosti, previše udovoljavaju tuđim potrebama, a kod donošenja odluka vrlo su neodlučni pa stoga teže prema najjednostavnijoj odluci.
Probajte Latte Macchiato, espresso kavu u kombinaciji sa slatkim oblakom mlijeka u Dolce Gusto kompatibilnim kapsulama.

Što Must kava govori o vašem karakteru?

Cappuccino: Vi ste vrlo kreativna, motivirana osoba, koja voli otkrivati nove stvari. Iskreni ste i zato ste sjajan prijatelj, ali s druge strane vrlo ste opsesivni i sve morate držati pod kontrolom.
Nikad prije nije bilo ovako jednostavno napraviti umjetnički Cappucino uz Nespresso kompatibilne kapsule.

Kava s neobičnim dodacima: Klasične kave su vam dosadne i volite u njih dodati neki novi okus poput karamele ili lješnjaka? Kažu da ste maštovita osoba koja voli riskirati i uživati u avanturama.
Probajte i Capuccino Caramel, ukusnu mješavinu kave, mlijeka i karamela.

Ledena kava: Vi ste osoba mlada u srcu, ali nikako naivna, imate kontrolu nad svojim emocijama i ne dozvoljavate drugima da određuju kako ćete živjeti svoj život.

Kava bez kofeina: Volite aromatičan okus kave, ali ste tip osobe koji voli imati potpunu kontrolu nad svojim životom i ne želite da kava utječe na vaše raspoloženje i život.
Obavezno isprobajte Bio Deca organsku kavu bez kofeina u biorazgradivim kapsulama.

Povezani članci