Coffee break

MustEspresso – najbolja talijanska kava po pristupačnim cijenama

Kava je sastavni dio gotovo svake kulture, a posebice talijanske kulture

Kava je sastavni dio gotovo svake kulture, a posebice talijanske kulture!

Upravo se u Italiji proizvode najbolje mješavine kave koje su osvojile mnoge zaljubljenike u taj moderni eliksir života, a MUST okus pravog talijanskog espressa nešto je što svaki ljubitelj treba doživjeti.

Kako bi vam vrhunska kava uvijek bila dostupna Must Espresso Italiano, poznati talijanski brend našeg partnera, tvrtke ULTRAMAR Caffe Srl., dostupan je na hrvatskom tržištu u kapsulama ili pakiranjima mljevene kave i kave u zrnu i pravi je dokaz kako vrhunska kava ne mora biti skupa.

Kava je sastavni dio gotovo svake kulture, a posebice talijanske kulture

 MUST u ponudi uz organsku kavu ima i više od 30 blendova kave koji zadovoljavaju i najzahtjevnija nepca, nudi biorazgradive, aluminijske i plastične kapsule kompatibilne s popularnim Dolce Gusto i Nespresso aparatima, skrivajući u okusu pravu talijansku „dolce vita“ priču.

Ono što MUST kavu izdvaja od konkurencije je posebna briga za okoliš u cijelom procesu „od polja do šalice“. Naši organski proizvodi sadrže stručno odabrane mješavine kave organskog uzgoja i biorazgradive kapsule. Pri stjecanju zdravih navika ne morate se odreći skladnog i nježnog okusa, jer su ove kave pržene do točno određenog stupnja kako bi istaknuli svoju slatku i karakternu aromu.

Savršen okus i baršunasta pjena samo su nekoliko klikova od vas, a  osim na našoj stranici MUST možete nabaviti u Konzumu i Konzum Kliku, Bio Bio trgovinama, bazzar.hr, na E-kupi, Žuti Klik, Roto a također dostupni smo i putem Glova i Wolta.

Povezani članci